Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen uit uw buurt

""

Wilt u ook weten wat gemeente Leek over uw eigen buurt besluit? Zoals over welke omgevingsvergunningen zij afgeeft of waar wegwerkzaamheden plaatsvinden? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren via de gratis 'E-mailservice Bekendmakingen'. Meld u gratis aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail. 

De e-mailservice is gebruiksvriendelijk. In de praktijk werkt de e-mailservice als volgt: u maakt een profiel aan op basis van de postcode waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen en als laatste welk type bekendmakingen.

Het unieke van de 'E-mailservice Bekendmakingen' is dat het gebaseerd is op een landelijk systeem. Veel gemeenten, provincies en waterschappen maken hier gebruik van. Zo kunnen ook inwoners van andere gemeenten via www.overheid.nl bekendmakingen zien van de gemeente Leek. Dit is bijvoorbeeld handig voor burgers en bedrijven die dicht bij een gemeentegrens liggen of voor mensen die een nieuwe woning zoeken. Daarnaast kan men van meerdere overheidslagen bekendmakingen ontvangen, dus niet alleen bekendmakingen van gemeenten, maar ook van provincies en waterschappen.