Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Evenementen

evenementenkalender

Alle bij de gemeente Leek bekende evenementen staan op de Evenementenkalender.

We kunnen niet instaan voor de volledigheid van de opsomming omdat we afhankelijk zijn van derden voor het doorgeven van de evenementen.

Evenement aanmelden?

Om uw evenement aan te melden kunt ons elektronisch formulier invullen.

In onze evenementenkalender worden alleen activiteiten opgenomen die plaatsvinden binnen de gemeente Leek en het aangrenzende dorp Nietap.

Een evenement organiseren?

Het gebeurt met enige regelmaat dat in de gemeente Leek op hetzelfde tijdstip verschillende - mogelijk concurrerende - activiteiten worden georganiseerd. Vaak komen organisatoren pas laat tot de ontdekking dat dit het geval is; meestal is het dan niet meer mogelijk de activiteiten te verplaatsen naar een andere datum of tijd. Het verdient daarom aanbeveling vooraf na te gaan of de gewenste datum al 'bezet' is, en of er sprake is van concurrentie. 

Organiserende instellingen kunnen contact opnemen met de afdeling Middelen en Bestuursondersteuning, waar een lijst wordt bijgehouden van activiteiten die nog niet definitief zijn, maar waarvoor data in optie zijn. 

Uiteraard werkt dit systeem alleen als iedereen de gegevens vroegtijdig doorgeeft. Dat kan bijvoorbeeld door een jaarprogramma op te sturen. Voor het controleren van de gegevens kunt u contact opnemen met de redactie van de kalender, tel. 0594-55 15 40, e-mail evenementenkalender@leek.nl.

Voor het doorsturen van de gegevens kunt u ons evenementenformulier invullen en opsturen.