Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Digitaal loket

Hier vindt u een overzicht van de producten en diensten die de gemeente aan u kan leveren. 24 uur per dag en 7 dagen per week. 
Wat kunt u hier vinden?

Productencatalogus

In onze producten- en dienstencatalogus kunt u informatie vinden over producten en diensten van de gemeente Leek. U kunt ook naar informatie zoeken van Ministeries, Provincie en Waterschap. U hoeft dus niet meer te wisselen van websites.

WOZ-loket

Het WOZ-loket biedt u de mogelijkheid om digitaal een taxatieverslag van uw woning in te zien of op te vragen. Meer informatie over het WOZ-loket vindt u op de pagina 'Belastingen'...

Meldingen

Het kan zijn dat u een melding of klacht over uw woon- en leefomgeving heeft. U kunt hierbij denken aan rondslingerend zwerfvuil, afval, slechte of beschadigde bestrating, een kapotte lichtmast, vernieling en/of overlast. Elke melding is voor ons van waarde voor de verbetering van de kwaliteit van uw woon- en leefomgeving en de kwaliteit van onze dienstverlening. Meer informatie en het (elektronische) formulier waarmee u een melding kunt doen, vindt u in de Productencatalogus.

Gemeentegids

De gemeente geeft elk jaar een gemeentegids uit. U ontvangt deze in de brievenbus, maar u kunt de gemeentegids ook digitaal raadplegen. De digitale gemeentegids van Leek bevat de adresgegevens van de verenigingen, stichtingen, bedrijven en instellingen. Bovendien is er een compleet straatnamenregister. De gegevens zijn gekoppeld aan een digitale plattegrond. Zoeken kan op trefwoord, bedrijfsnaam of postcode of door een rubriek te selecteren.

Vragen en/of opmerkingen over het Digitaal loket?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het Digitaal loket? Neem dan contact op met de gemeente Leek, telefoon 0594 - 55 15 15 of 14 - 0594 of via e-mail: info@leek.nl


 

MijnOverheid is uw persoonlijke website voor overheidszaken:

banner MijnOverheid

MijnOverheid biedt u toegang tot uw post, uw Persoonlijke gegevens en uw Lopende zaken bij steeds meer overheidsdiensten, zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en gemeenten.

U kunt via MijnOverheid bijvoorbeeld een herinnering krijgen als uw rijbewijs bijna is verlopen, controleren hoe u bij de gemeente geregistreerd staat of de status van uw omgevingsvergunning volgen. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. En u logt gemakkelijk in met uw DigiD.

mijn overheid


 

Ondernemersplein

ondernemersplein

Overheidsinformatie voor ondernemers: van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op Ondernemersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Dat voorkomt dat u steeds weer moet zoeken naar informatie.


 

werk vind je via werk.nl

naar website werk.nl

Op werk.nl vindt u dagelijks tienduizenden vacatures. Maak uw cv aan en zoek de baan die bij u past.