Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Watersportcentrum Leekstermeer

Een jachthaven midden in een natuurgebied: een beter aankomst- of vertrekpunt voor uw vaartochten is nauwelijks denkbaar! Jachthaven Cnossen ligt aan het Leekstermeer, midden in de natuur en weg van alle drukte. Maar toch heel centraal, op een steenworp afstand van de stad Groningen. En door de uitstekende waterverbindingen zit u snel op doorgaande vaarroutes met bestemmingen als de Friese meren, de Waddenkust en de stad Groningen. Ideaal voor een tussenstop, vakantie of als vast vertrekpunt voor uw vaartochten.

Watersportcentrum Leekstermeer biedt:

  • Jachthaven
  • Botenverhuur
  • Zeilschool
  • Restaurant
  • Kampeerterrein
  • Natuurkampeerterrein

Meer informatie: http://www.cnossenleekstermeer.nl

Watersportcentrum Westerkwartier

Het unieke landschap van de vakantieregio Westerkwartier en het schitterende Leekstermeer bieden beide een aantrekkelijk decor voor kleine watersport.

Het Watersportcentrum Westerkwartier biedt u een mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van rust en water. Het centrum beschikt over 1- en 2-persoons kano's en 3-persoons canadese kano's. U peddelt vanuit het idyllisch gelegen Lettelbert rechtstreeks naar het Leekstermeer. Na een heerlijke tocht rust u uit op één van onze terrassen.

Sportieve en avontuurlijke ontspanning voor jong en oud. Vanuit het lieflijk gelegen Lettelbert kunnen kanotochten worden gemaakt van 1 uur tot een hele dag.

Ervaar zelf het karakteristieke en afwisselende landschap van het Westerkwartier in het Leekstermeergebied en het landgoed Nienoord.

Meer informatie op de website: http://www.lettelbert.com/watersport.html