Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Winkelen

Leek is het winkelcentrum van de regio. Leek beschikt over twee moderne, overdekte winkelcentra met een hoog kwaliteitsniveau en een grote diversiteit aan producten. Op donderdagmiddag kunt u een bezoek brengen aan de warenmarkt op de Dam. Ook kunt u in Leek gezellig een terrasje pakken of uitgebreid shoppen in tal van leuke winkels in het centrum. Het centrum van Leek ondergaat een metamorfose, waardoor het straks gezellig flaneren wordt in het centrum.Meer informatie op de website winkeleninleek.nl

Nabij het centrum van Leek vindt u het grootwinkelplein met onder andere een bouwmarkt, winkel voor tuin en dier, winkels met meubels en woonaccessoires en diverse supermarkten.

Daarnaast zijn er winkelkernen in Tolbert en Zevenhuizen en een supermarkt in Oostwold.

Let op: op koopzondag is niet iedere winkel open!

Op koopzondagen mag een winkel open zijn. Dit betekent niet dat iedere winkel open is. Houd er rekening mee dat maar een enkele winkel gebruik maakt van de koopzondagen. Informeer dus vooraf bij de winkel van uw keuze of deze open is.

Centrum van Leek

Het centrum van Leek bestaat uit:
Schreiershoek, Bosweg, Piepke, de Schans, gedeelte Kerkweg, gedeelte Boveneind, Synagogeplein, Oosterheerdstraat, gedeelte Tolberterstraat, De Tip, Nieuwe Streek, de Dam, Samuël Leviestraat.

kaartje centrum leek