Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Bedrijvenloket

Heeft u vragen over het starten, uitbreiden of vestigen van een bedrijf in de gemeente Leek, dan kunt u contact opnemen met Marcel van der Meulen. Hij is aanspreekpunt voor het bedrijfsleven en bereikbaar via telefoon 0594 – 55 16 12 en e-mail: m.vandermeulen@leek.nl.

Ondernemersplein

Het ondernemersplein is een initiatief van de rijksoverheid waaraan ook de Kamer van Koophandel en de belastingdienst meewerken. Op www.ondernemersplein.nl vindt u informatie over onder meer: wetgeving, belastingen, subsidies, starten van een bedrijf en internationaal ondernemen.

Financiering

Voor veel MKB bedrijven is het moeilijk om hun investeringsplannen gefinancierd te krijgen door banken. Om in deze behoefte te voorzien is de kredietunie Groningen op gericht. De kredietunie verstrekt kredieten tussen de 50.000 en 250.000 euro en biedt hierbij coaching aan. Meer informatie vindt u op www.kredietuniegroningen.nl.

Subsidie

Op de website 123subsidie.nl zijn subsidieregelingen opgenomen waar bedrijven in Noord Nederland gebruik van kunnen maken. Met behulp van trefwoorden kunnen de subsidies die op uw situatie van toepassing zijn eenvoudig worden gevonden.