Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Gemeentegids

omslag gemeentegids

Ieder jaar verschijnen de gemeentegids en de plattegrond van Leek. De gids geeft algemene informatie over de gemeente, zoals de historie van de verschillende dorpen, het gemeentebestuur en de gemeentelijke organisatie. Daarnaast vindt u een scala aan adressen van verenigingen, instellingen en organisaties op allerlei gebied: dienstverlening, buurt- en dorpsbelangen, gezondheidszorg, media en politiek, verkeer en vervoer, etc. De gemeentegids wordt huis-aan-huis in de gemeente Leek verspreid.

De gemeentegids en plattegrond kunt u opvragen bij mevr. J. Dijk, tel. (0594) 55 15 62 of e-mail: j.dijk@leek.nl

Digitale gemeentegids

De digitale gemeentegids van Leek bevat de adresgegevens van de verenigingen, stichtingen, bedrijven en instellingen. Bovendien is er een compleet straatnamenregister. De gegevens zijn gekoppeld aan een digitale plattegrond. Zoeken kan op trefwoord, bedrijfsnaam of postcode of door een rubriek te selecteren. Ga naar de digitale gemeentegids van Leek...

 

 

De toegankelijke digitale gemeentegids

afbeelding van het drempels weg-logo

Onze digitale gemeentegids is nu ook beter toegankelijk voor mensen met een leeshandicap. U kunt de digitale gemeentegids in aangepaste vorm bekijken.

U kunt de gemeentegids ook opvragen als:

  1. de gemeentegids in braille
  2. de gesproken gemeentegids op CD-ROM (Daisy CD)
  3. de gemeentegids in grote letters

De aangepaste vormen kunt u thuisgestuurd krijgen.

 

 

Gemeentegids als App

De Gemeentegids is ook als App verkrijgbaar. Scan daarvoor bijgaande QR-code of zoek 'gemeentegids' in de AppStore of AndroidMarket.

QR-code Gemeentegids

 

 

Aanvullingen en wijzigingen op de digitale gemeentegids

Aanvullingen en wijzigingen op de gemeentegids zijn van harte welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar Akse Media, e-mailadres: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van 'Gemeentegids Leek'. Of stuur een briefje met de wijziging naar: Akse Media, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.