Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Help

Navigeren door deze website

Klik op uw keuze in het hoofdmenu bovenaan het scherm. Links opent vervolgens een bijbehorend submenu. Sommige onderdelen daarvan hebben nog meerdere opties; deze verschijnen zodra u het item in het submenu aanklikt.

Zoeken op de website

Het zoekvenster vindt u rechtsboven op iedere pagina. Tijdens het invullen in het zoekvenster wordt een suggestie van de zoekvraag gedaan. Bij de zoekresultaten komen de meest gezochte onderdelen bovenin te staan.Bij de resultaten kunt u in de rechter kolom de zoekresultaten verfijnen en sorteren, U kunt ook zoeken van of tot een bepaalde datum.

Sitemap

De sitemap geeft een overzicht van alle pagina's die op deze website staan.

Grote letters, kleine letters

Grotere of kleinere letters op de website krijgt u door de functionaliteit van de browser te gebruiken: door de Ctrl-knop vast te houden en op de + - toets (de plus-toets) te drukken worden de letters groter, met de Ctrl-knop en de - - toets (de min-toets) worden de letters kleiner weergegeven.

Afdrukken

U kunt een pagina afdrukken door op de printknop te klikken. De printknop bevindt zich bovenaan het menu aan de rechter kant, boven het zoekvenster.

Pdf-bestanden

Pdf-bestanden kunt u bekijken met het (gratis) programma Adobe Reader. Dat programma kunt u downloaden van de website van Adobe.

Afvalkalender als digitale kalender (iCal bestand)

Uw persoonlijke afvalkalender is ook beschikbaar als iCal bestand. iCal is een uitwisselingsformaat voor agenda's waar veel moderne agenda-applicaties op de pc, mac, smartphones en tablets mee werken. Voor ondersteuning bij het openen van het iCal-bestand op uw apparaat verwijzen wij u naar de handleiding van de betreffende programmatuur.

Outlookversies ouder dan Outlook 2007 (zoals Outlook 2003) ondersteunen het iCal-formaat helaas niet op de juiste wijze, het iCal-bestand toont daar niet de juiste afspraken.