Scandinavische woonwinkel

Welkom bij Scandinavische Woonwinkel

Stap binnen in de betoverende wereld van Scandinavisch design bij onze online winkel met een prachtige showroom in het hart van Leek (Groningen) en in Sneek. Scandinavische Woonwinkel.nl nodigt je uit om te ontdekken wat Scandinavisch wonen zo uniek maakt, met een uitgebreide collectie meubelen, verlichting, tapijten en accessoires van gerenommeerde merken zoals Skovby, Umage, Ro, Loca, Aida, en vele anderen.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze eetkamermeubelen van het Deense Skovby of andere schitterende stukken met Scandinavische flair, onze zorgvuldig samengestelde collectie biedt voor elk wat wils.

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor jouw interieur belangrijk is. Daarom staan onze showrooms in Leek en Sneek klaar om je te verwelkomen, waar je persoonlijk advies krijgt en de kwaliteit van ons Scandinavisch design kunt ervaren.

Bij Scandinavische Woonwinkel.nl geloven we in de kracht van Scandinavisch design om elegantie en functionaliteit te combineren. Of je nu in Leek, Sneek of elders woont, ons online platform brengt deze unieke stijl binnen handbereik. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ontdek de tijdloze schoonheid van Scandinavisch wonen bij de Scandinavische Woonwinkel.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdaggesloten
woensdaggesloten
donderdag11:00-17:00
vrijdag11:00-17:00
zaterdag11:00-16:00
zondaggesloten