Kleedjesmarkt

Op zaterdag 2 september is het weer zover: de gezellige kleedjesmarkt tijdens de Feestweek Leek! Ben jij in het bezit van een zolder of schuur vol oude spullen en wil je deze graag een nieuwe bestemming geven? Dan is dit hét moment om al jouw spullen te verkopen op de kleedjesmarkt in het centrum van Leek. En het mooie is, je kan er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden!

Tijden:

  • 09:00 uur: Inruimen van jouw kraampje
  • 10:00 uur: Officiële opening van de markt
  • 15:00 uur: Einde van de markt

Geniet van een gezellige marktsfeer en ontdek de leukste koopjes en schatten die anderen aanbieden. Laat geen rommel achter en neem niet-verkochte spullen weer mee naar huis. Onze marktmeester zal erop toezien dat alles netjes verloopt, zodat iedereen optimaal van de kleedjesmarkt kan genieten.

De kleedjesmarkt is speciaal bedoeld voor particulieren die gebruikte spullen willen verkopen. Het aanmelden of aanvragen van een vergunning is niet nodig. Iedereen is welkom om deel te nemen!

Kom gezellig snuffelen tussen de spullen van anderen, vind unieke vondsten en ontmoet leuke mensen tijdens deze kleedjesmarkt. Mis het niet en beleef een onvergetelijke dag op Dolle zaterdag en Bourgondisch Leek, gecombineerd met de kleedjesmarkt tijdens de Feestweek Leek.

Evenementinfo

zaterdag 2 september 2023