Gebruik van de Huisstijl van Leek.nl - Voorwaarden

Het gebruik van de huisstijl van Leek.nl is onderhevig aan specifieke voorwaarden om de consistentie en herkenbaarheid van onze identiteit te waarborgen. We willen benadrukken dat het gebruik van onze huisstijl zonder toestemming niet is toegestaan.

Voor elk gebruik van de huisstijl, zoals voor het maken van posters, advertenties en andere uitingen voor activiteiten en berichtgeving dient eerst toestemming te worden verkregen van Citymarketeer Johan Lindeman of Ambacht Media.

We streven naar een uniforme uitstraling van alle communicatiemiddelen die gerelateerd zijn aan Leek.nl. Dit om ervoor te zorgen dat alles herkenbaar en van hoge kwaliteit is.
 

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de huisstijl van Leek.nl of wil je toestemming verkrijgen voor het gebruik ervan, neem dan contact op met Citymarketeer Johan Lindeman of Ambacht Media.

Johan Lindeman: johan@ontdekleek.nl
Ambacht media: info@ontdekleek.nl
 

Gebruik tekst en afbeeldingen


Wij willen jullie graag informeren over het gebruik van afbeeldingen en teksten op onze website. De informatie die wij op onze website delen, wordt ons toegestuurd en wij gaan er vanuit dat de gebruikte teksten en afbeeldingen rechtenvrij zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de afbeelding zo snel mogelijk kunnen aanpassen.

Als platform begrijpen we dat het belangrijk is om de auteursrechten van fotograferen te respecteren. Omdat we echter niet altijd kunnen achterhalen waar een afbeelding vandaan komt, vragen we je om een beetje geduld en begrip als we de bron niet direct kunnen vinden. We zullen in elk geval direct actie ondernemen nadat we een melding hebben ontvangen.

We willen benadrukken dat dit platform geen winstoogmerk heeft of commerciële doeleinden nastreeft. Het is een plek waarop we activiteiten delen die in Leek en omgeving worden georganiseerd. We ondersteunen de organisatoren door een extra platform te bieden waarop ze hun activiteit kunnen promoten in een overzichtelijk overzicht.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor onze werkwijze en dat we samen kunnen genieten van alle leuke activiteiten die in Leek en omgeving worden georganiseerd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.