Over dit platform

Welkom op Leek.nl

Hét platform dat je een compleet overzicht biedt van alles wat Leek te bieden heeft!

Leek.nl is ontstaan uit de samenwerking tussen verschillende organisaties die zich inzetten voor de promotie en ontwikkeling van Leek. Het platform is een gezamenlijk initiatief van Promotieplatform Leek, Handelsvereniging Leek Nietap, Volksvermaken Leek Nietap en De Gemeente Westerkwartier.

De organisatie achter Leek.nl bestaat uit een gedreven bestuur en een enthousiast aanjaagteam. Samen werken zij nauw samen om ervoor te zorgen dat Leek in al haar facetten wordt belicht op het platform. Van lokale evenementen en activiteiten tot de diverse bedrijven en sportclubs in de omgeving, je vindt het allemaal op Leek.nl.

Het beheer van het platform is in handen van Promotieplatform Leek, Handelsvereniging Leek Nietap, Volksvermaken Leek Nietap en De Gemeente Westerkwartier, in samenwerking met Ambacht media. Samen zetten zij zich in om Leek online op de kaart te zetten en bezoekers en bewoners een overzichtelijk en informatief platform te bieden.

Of je nu een lokale ondernemer bent die zijn zaak wil promoten, een inwoner op zoek naar leuke evenementen, of een bezoeker die het beste van Leek wil ontdekken, Leek.nl staat voor je klaar om je wegwijs te maken in dit bruisende dorp. Ontdek de veelzijdigheid van Leek op één plek - Leek.nl!

 

 

 

Volksvermaken Leek

Ontdek de levendige activiteiten in het centrum van Leek! Volksvermaken Leek en de activiteitencommissie bundelen hun krachten om samen een gevarieerd programma van evenementen te organiseren. Van lentekriebels tot Koningsdag, deze enthousiaste groep vrijwilligers zet zich in om het centrum van Leek te vullen met verbindende activiteiten voor inwoners en bezoekers.

Wil je deelnemen of bijdragen als sponsor? Lees verder voor meer informatie.