Volksvermaken Leek

Ontdek hier alles over de samenwerking tussen Volksvermaken Leek en de activiteitencommissie. Sinds kort bundelen zij hun krachten om in het centrum van Leek activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Voorheen organiseerden ze onafhankelijk van elkaar kleine evenementen, maar met de start van het nieuwe jaar en de lancering van Leek.nl hebben ze besloten om samen te werken en één gezamenlijk team te vormen.

 

Ons Doel: Levendigheid in het centrum van Leek

De vrijwilligers achter Volksvermaken Leek zijn een enthousiaste groep met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het centrum van Leek tot leven brengen met leuke en verbindende activiteiten.

Deze diverse groep vrijwilligers, bestaande uit inwoners, ondernemers en anderen met een sterke connectie met Leek, zet zich gezamenlijk in om een breed publiek te voorzien van vermaak.

Lees verder onder de foto

De samenstelling voor het bestuur in 2024:
Voorzitter: Douwe
Penningmeester: Marco
Secretaris: Ciska
Actief bestuurslid: Moniek

Vrijwilligers:
Rennie, Mariska, Wietze, Fokke en Tonny.

Lees het nieuwsitem over de start van dit nieuwe enthousiaste bestuur. 

Lees verder onder de foto

Ons activiteitenprogramma 2024

Ontdek welke activiteiten we voor dit jaar gepland hebben, waaronder lentekriebels, Koningsdag, de Wandelvierdaagse, Vaderdag, Moederdag, en meer.

Alle details vind je per activiteit terug op de agenda.

  • Het Lentefeest
  • Koningsdag
  • Moederdag
  • Wandel4daagse
  • Vaderdag
  • Start van de herfst
  • Happen en Snappen
  • Sint Maarten
  • Kerst

Helpende handen en ideeën: Doe Mee!

Bij Volksvermaken Leek waarderen we niet alleen helpende handen, maar ook frisse ideeën. Als jij wilt bijdragen aan onze initiatieven, zijn jouw ideeën of helpende handen meer dan welkom.

Het aanmelden van je ideeën of hulp kan eenvoudig via info@ontdekleek.nl. Sluit je aan bij dit bevlogen team en draag bij aan de levendigheid van Leek door actief deel te nemen aan de organisatie van diverse activiteiten.

Word sponsor en vergroot de impact van onze activiteiten

Voor degenen die willen bijdragen aan het vergroten van onze activiteiten en het ondersteunen van de doelstellingen van Volksvermaken Leek, biedt de organisatie de mogelijkheid om sponsor te worden.

Laat van je horen via info@ontdekleek.nl en help met jouw bijdrage om nog meer evenementen te realiseren die bijdragen aan een gezellig dorpscentrum. 

Lees verder onder de foto

Herkenbaarheid

Bij Volksvermaken Leek staat herkenbaarheid centraal. Onze georganiseerde activiteiten, meestal op De Dam in Leek, dragen allemaal de kenmerkende Leek.nl huisstijl, waardoor ze direct te onderscheiden zijn.

Bij onze evenementen vindt je ook Sjoerd en de Boerin die jou de mogelijkheid bieden om een bijdrage te leveren aan het evenement. Met meer budget, kunnen we meer organiseren.

Contact

Bij Volksvermaken Leek waarderen we jouw hulp, ideeën, tips, advies, en aanvullingen.

Als vrijwilligers doen we ons uiterste best, maar we realiseren ons dat er altijd ruimte is voor verbetering of nieuwe ideeën. We staan open voor positieve feedback en nodigen je uit om contact met ons op te nemen.

Heb je een suggestie, een idee of wil je simpelweg je ervaring met ons delen? Aarzel niet om ons te bereiken via info@ontdekleek.nl