Aanmelden

Wil jij jouw activiteit, evenement, winkel, bedrijf, sportclub of andere informatie delen met inwoners van Leek en omgeving?

Dat kan op Leek.nl! We bieden een platform waarop je jouw lokale initiatieven en aanbiedingen kunt promoten en zo een breder publiek kunt bereiken.

Of het nu gaat om een gezellig evenement, een interessante activiteit, een nieuwe winkel, een bedrijf, een sportclub of handige informatie voor de inwoners, wij nodigen je uit om je bij ons aan te melden.

Door samen te werken en activiteiten beter op elkaar af te stemmen, kunnen we elkaar versterken en de inwoners van Leek en omgeving een breder scala aan mogelijkheden bieden. Jouw bijdrage is van harte welkom!


Aanmelden is eenvoudig met onze selfservicemodule. Vul de benodigde gegevens in en ontvang een bevestiging zodra je aanmelding is geplaatst.

Dus, ben jij klaar om jouw lokale initiatief in de schijnwerpers te zetten? Meld je dan nu aan op Leek.nl en laat jouw boodschap verspreiden naar inwoners van Leek en omgeving!

Helpende handen en ideeën zijn altijd welkom

Volksvermaken Leek een enthousiaste groep vrijwilligers, zet zich meerdere keren per jaar in om leuke activiteiten te organiseren voor ondernemers, inwoners, en bezoekers in het centrum van Leek. Ben jij iemand met helpende handen of heb je goede ideeën? Bij deze vrijwillige organisatie zijn jouw inzet en creativiteit altijd welkom.

Het aanmelden van je ideeën of het aanbieden van je hulp kan eenvoudig via info@ontdekleek.nl.