VOOR ONDERNEMERS

Samen met ondernemers en inwoners zorgen we ervoor dat iedereen ons dorp kan ontdekken en blijft terugkomen. Door gebruik te maken van onze diensten, zet je jouw bedrijf, activiteit of evenement nog beter op de kaart. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Evenement aanmelden
De leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen in Leek mogen niet ontbreken in de agenda op Leek.nl. Onze tips op social media en onze maandelijkse nieuwsbrief vullen we met evenementen uit onze agenda. Heb jij een evenement of activiteit die je graag in de agenda wilt plaatsen? Meld deze dan snel aan via het formulier.

Online bedrijfsvermelding
Wil jij jouw onderneming graag onder de aandacht brengen van deze bezoekers? Meld jouw onderneming dan aan voor een bedrijfsvermelding. Een online bedrijfsvermelding op Leek.nl is gratis. Meld je hier aan.
 

Foto en tekst
De informatie die wij op onze website delen, wordt ons toegestuurd en wij gaan ervan uit dat de teksten en afbeeldingen rechtenvrij zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de afbeelding of tekst zo snel mogelijk kunnen aanpassen. Lees hier meer over de voorwaarden.
 

Content
Het hele jaar zorgen we voor nieuwe content voor onze website Leek.nl en onze social media kanalen. Heb je een leuke tip, een bijzondere onderneming of organiseer je een activiteit of evenement? Laat het ons weten!
 

Gebruik huisstijl Leek.nl
Het gebruik van de huisstijl van Leek.nl is onderhevig aan specifieke voorwaarden om de consistentie en herkenbaarheid van onze identiteit te waarborgen. We willen benadrukken dat het gebruik van onze huisstijl zonder toestemming niet is toegestaan.