Voorwaarden Online Betalingen

 

Bij Leek.nl bieden we verschillende diensten en acties die uw zakelijke en persoonlijke doelen kunnen ondersteunen. Om u een naadloze ervaring te bieden, zijn hier de voorwaarden voor online betalingen:

  1. Betaalmethoden: We ondersteunen een breed scala aan betaalmethoden via onze betalingsprovider Mollie, waaronder creditcards, iDEAL, PayPal, en andere opties. Dit maakt het eenvoudig om de betalingsoptie te kiezen die het beste bij u past.

  2. Prijzen en Tarieven: De prijzen voor onze diensten en acties worden duidelijk vermeld op de desbetreffende pagina’s, inclusief eventuele bijkomende kosten of belastingen. Dit zorgt voor transparantie en voorkomt verrassingen voor u.

  3. Annulerings- en Restitutiebeleid: We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we de volgende mogelijkheden:

    • Zakelijke Diensten: Annuleringen zijn mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de dienst. Neem contact met ons op voor restitutieopties.
    • Acties: Voor acties gelden specifieke voorwaarden die bij elke actie afzonderlijk vermeld zijn. Raadpleeg de informatiepagina van de betreffende actie voor details.
  4. Veiligheid: We hebben strenge veiligheidsmaatregelen getroffen om uw betalingen te beschermen. Dit omvat SSL-encryptie en andere beveiligingsprotocollen om de integriteit van uw transacties te waarborgen.

  5. Privacybeleid: Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig om met uw gegevens, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Raadpleeg ons volledige privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens verzamelen, opslaan en gebruiken.

  6. Contactinformatie: Voor vragen of ondersteuning, neem gerust contact met ons op:

Wij staan klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om samen te werken aan uw zakelijke en persoonlijke doelen.