Memorywalk Leek

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert Dementievriendelijk Westerkwartier de jaarlijkse Memorywalk. Dit jaar vindt de wandeling plaats in Nuis, waar deelnemers kunnen genieten van de natuur en het landschap van het Westerkwartier. De startlocatie van dit jaar is Landbouw- en streekmuseum 't Rieuw, een prachtige locatie die ook gratis toegankelijk is voor deelnemers op de dag zelf.

Door deel te nemen aan de Memorywalk 2023 draag je bij aan de financiering van Stichting Dementievriendelijk Westerkwartier. Deze stichting zet zich in voor mensen met dementie en hun naasten in de regio. Jouw deelname maakt het mogelijk om hun werk voort te zetten en verder uit te breiden.

Naast het steunen van een goed doel, belooft de Memorywalk 2023 ook een gezellige en onvergetelijke dag te worden. Het is een mooie gelegenheid om samen te zijn met vrienden en familie en nieuwe herinneringen te creëren.

Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor de Memorywalk 2023. Het belooft een bijzondere dag te worden waarbij je niet alleen kunt genieten van de prachtige omgeving in Nuis, maar ook bijdraagt aan een waardevol initiatief. Of je nu alleen komt of met een groep, het wordt een dag om nooit te vergeten.

Evenementinfo

zaterdag 24 juni 2023
Start 10.00
Landbouw- en streekmuseum 't Rieuw
Oudeweg 17, 9364 PP Nuis