Podium Nienoord

Pinksteren is terug in het bos

Pinksterfestival Leek biedt van zaterdag tot en met maandag gratis entree voor bezoekers van alle leeftijden. Het festival begint op vrijdag 26 mei met SHOCK, de ultieme kickstart van je Pinksterweekend. Grassprieten stampen bij Podium Nienoord Leek! De bossen van Leek worden omgetoverd tot de ultieme locatie voor een spectaculair festival waarbij de beste artiesten uit de hardstyle en hardcore scene samenkomen. Als de set van de legendarische DJ Paul Elstak begint, start het "Leekster Power Hour" en gaan ze flink uitpakken.

Op zaterdag kunnen bezoekers dansen tot ze niet meer op hun benen kunnen staan tijdens Q-music the Party met het foute uur en een show waarin van alles gebeurd. Zondag is het tijd voor een diverse line-up met onder andere mix genius Chris Deluxe, feest Dj's De Kroegtijgers en Dj D'light, die zorgen voor een mix van hiphop, house, hardstyle, pop, moombahton en classic.

Maandagmiddag staat garant voor een gezellige, chaotische, feestelijke en hilarische guilty pleasure show. Maandagavond wordt het weekend afgesloten met Johnny7, waarbij het gras onder de voeten zal trillen. Zoals we dat kennen van vroeger in het bos.

Bezoekers kunnen ook naar de feesttent naast de kermis gaan voor nog meer feestplezier.

De toegang is gratis, zodat iedereen kan genieten van een feestweekend in het bos en terug kan gaan naar de nostalgie van vroeger. Het Pinksterweekend bij Podium Nienoord Leek belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle muziekliefhebbers en feestgangers.

Mis het niet en kom naar het bos voor een weekend vol muziek, dans en plezier.

_______________

Er komen veel vragen binnen over busreizen naar SHOCK, maar daar hoeven bezoekers zich geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld. Deze boek je op https://eleventravel.nl/evenementen/shock/

 

 

Vrijdag 26 mei - 19:30 uur
SHOCK
Paul Elstak, E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers, Renqen

Zaterdag 27 mei – 20:00 uur
The Party van Q met het Foute Uur.

Zondag 28 mei – 20:00 uur
Chris Deluxe, De Kroegtijgers, Dj D’light

Maandag 29 mei – 12:00 uur
Guilty pleasure show, Johnny7

- Alle dagen gratis entree

www.pinksterfestivalleek.nl

Evenementinfo

vrijdag 26 mei 2023
zaterdag 27 mei 2023
zondag 28 mei 2023
maandag 29 mei 2023
Podium Nienoord Leek