Eethuis De Dam

Eethuis De Dam in Leek verwelkomt je met heerlijke gerechten uit de Turkse en Italiaanse keuken. Onze menukaart biedt een smakelijke mix van Turkse specialiteiten en verrukkelijke pizza's. Of je nu zin hebt in een sappige kebab, een smaakvolle pide of een knapperige pizza, bij Eethuis De Dam ben je aan het juiste adres.

Ons eethuis staat bekend om de authentieke smaken, verse ingrediënten en vriendelijke service. Of je nu komt voor een gezellig diner met vrienden, een snelle afhaalmaaltijd of een smaakvolle bezorging, wij zorgen ervoor dat je culinair kunt genieten van de diverse gerechten op onze menukaart.

Geniet van de warme en ontspannen sfeer bij Eethuis De Dam. Ons team staat klaar om je een culinaire ervaring te bezorgen met gerechten die met liefde zijn bereid. Kom langs en ontdek de heerlijke smaken van onze Turkse en Italiaanse keuken. Je kunt ook eenvoudig online bestellen voor afhaal of bezorging, zodat je kunt genieten van onze smaakvolle gerechten in het comfort van je eigen huis.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend