Eethuys Boer'n trek

Meer dan een snackbar

Welkom bij Eethuys Boer'n, waar meer dan een snackbar wacht op jouw bezoek! Moniek en haar enthousiaste Boer'n-team staan altijd paraat om je te verwennen met de heerlijkste frites, burgers, snacks, broodjes, salades en andere smakelijke maaltijden of specials.

Of je nu langskomt voor een smaakvol ijsje, een verfrissende slush, of een romige milkshake, bij ons ben je aan het juiste adres. In Leek en omgeving staan wij bekend om onze vriendelijkheid en gastvrijheid. Ons Boer'n team is niet alleen creatief en flexibel, maar vooral zichzelf, wat zorgt voor een unieke en gezellige sfeer.

Met ons toegewijde Boer'n team streven wij ernaar om elke maaltijd perfect te bereiden en bij jou af te leveren. Of je nu komt afhalen, gezellig in ons Eethuys blijft eten voor lunch of diner, of ervoor kiest jouw maaltijd te laten bezorgen; wij garanderen alleen de lekkerste producten, met liefde bereid.

Bij Eethuys Boer'n gaat het niet alleen om eten; het draait om een totale ervaring van smaak, gastvrijheid en gezelligheid. Laat ons je verrassen met ons gevarieerde menu en geniet van de passie die we in elk gerecht stoppen. Of je nu een vaste klant bent of voor het eerst langskomt, wij verwelkomen je met open armen.

Ontdek Eethuys Boer'n, waar we meer bieden dan alleen eten; we bieden een warme, Boer'n-gezelligheid die je niet snel zult vergeten. Tot snel bij Eethuys Boer'n, waar lekker eten en een vriendelijke sfeer samenkomen!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier