Grand Café Borg Nienoord

Heerlijk eten in een prachtige ambiance

Bij Grand Café Borg Nienoord ervaar je puur genieten. Of je nu zin hebt in een heerlijke kop koffie, een verkwikkende thee, een gezellige borrel, verfrissende frisdranken, een smakelijk ijsje of vers gebak van de warme bakker - bij ons ben je aan het juiste adres. 

Ons grand café verwelkomt je met open armen en een uitgebreide lunchkaart die voor ieder wat wils biedt. Onze gasten kiezen regelmatig uit de diverse heerlijke gerechten die we aanbieden. Het is een plek waar genieten centraal staat, een plek waar je jezelf kunt verwennen.

Wat Grand Café Borg Nienoord nog specialer maakt, is dat het officieel een trouwlocatie is. In deze prachtige ambiance worden menig huwelijken voltrokken en bruiloften gevierd. Wij bieden een sfeervolle setting waarin je jouw grote dag onvergetelijk kunt maken. Samen met het aanstaande bruidspaar streven we ernaar om alle denkbare wensen te vervullen en de dag precies zo vorm te geven als jullie voor ogen hebben.

Bij Grand Café Borg Nienoord draait alles om jouw beleving en tevredenheid. Of je nu komt voor een ontspannen moment met een drankje, een smakelijke lunch of een bijzondere viering - wij staan voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag11:00-17:00
woensdag11:00-17:00
donderdag11:00-17:00
vrijdag11:00-17:00
zaterdag11:00-17:00
zondag11:00-17:00

Contactformulier