Pannenkoekenburcht Nienoord

Gezellig genieten bij Pannenkoekenburcht Nienoord

Welkom bij de unieke Pannenkoekenburcht Nienoord in Leek, Nederland. Dit bijzondere restaurant is gehuisvest in een prachtig kasteelachtig gebouw met een eigen binnenplaats en een speeltuin voor de kinderen. Het is dé ideale plek om samen met je gezin te genieten van overheerlijke pannenkoeken of om een feestje te vieren.

Onze uitgebreide menukaart biedt talloze soorten pannenkoeken, van de klassieke met spek en kaas tot verrassende combinaties zoals tonijn, geitenkaas of chorizo. We werken met lokale ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde producten om de smaak en kwaliteit van onze pannenkoeken te waarborgen.

Het interieur van Pannenkoekenburcht Nienoord is een unieke mix van middeleeuws kasteel en moderne stijlen. Dit creëert een warme en gezellige ambiance, ideaal voor een familie-uitje of een gezellig etentje met vrienden.

Ook voor kinderen is er volop vermaak bij Pannenkoekenburcht Nienoord. Naast de speeltuin op ons binnenplein bieden we diverse activiteiten en spelletjes. Een speciaal kindermenu zorgt ervoor dat ook de jongsten heerlijk kunnen eten na het spelen.

Bij Pannenkoekenburcht Nienoord ervaar je een onvergetelijke eetervaring en beleef je een gezellige avond. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om je te verwennen met de beste service en de lekkerste pannenkoeken. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze website http://www.pannenkoekenburchtnienoord.nl/.

Geniet van een heerlijke maaltijd bij Restaurant Pannenkoekenburcht Nienoord, gelegen aan de Midwolderweg 19 in Leek, in de prachtige provincie Groningen. Als je toevallig in de buurt bent van Leek, kom dan langs en ontdek onze bijzondere plek. We verwelkomen je graag!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend