Steakhouse Pizzeria Mazzel

Welkom bij Mazzel

Welkom bij Steakhouse Pizzeria Mazzel, een sfeervol restaurant gelegen in het hart van Leek, met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en dichtbij jeugdpark Nienoord.

Onze open keuken is verdeeld in twee delen: het steakhouse gedeelte en de pizzeria. Dit stelt ons in staat om een uitgebreid menu te bieden, zodat jij als gast kunt kiezen uit een breed scala aan gerechten. Van heerlijke pizza's en smakelijke pasta's tot gegrilde steaks en verrukkelijke shoarmagerechten.

Geniet van al dit lekkers in een sfeervol ingericht restaurant met een rustige ambiance. Of je kunt ervoor kiezen om je gerechten mee te nemen en thuis te smullen, in je eigen vertrouwde omgeving. Ook deze mogelijkheid bieden wij dankzij onze uitstekende afhaalverpakkingen, waarmee alles heerlijk warm blijft. De combinatie van keuzemogelijkheden, de gezellige omgeving en ons vriendelijke personeel zorgen voor een onvergetelijke avond met vrienden of familie.

In de zomer kun je tevens op ons terras dineren, gelegen aan de mooiste winkelstraat van Leek, met uitzicht op het dorpscentrum.

's Nachts transformeren we van een sfeervol restaurant tot de perfecte plek om je avond uit af te sluiten met diverse shoarmabroodjes, kipfilet en meer. Kortom, kom eens langs bij het meest veelzijdige restaurant in Leek en laat je verrassen door de fantastische kwaliteit die wij te bieden hebben.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier