Vicini Vivere

De jongens van Vicini

Sinds 31 januari huist er in de Liekeblom een smaakvol ingericht en heerlijk naar taart ruikend winkeltje, genaamd Vicini. Voor Dick en Niels was de visie meteen duidelijk toen ze voor het eerst het pand binnen stapten, wat toen enkel een paar kleedhokjes en kale muren had. De trots was dan ook groot, toen ze na weken van hard werken hun deuren konden openen en de Leeksters konden laten kennismaken met hun versgebakken taarten en broodjes en hun betaalbare woonaccessoires.

Met een verleden op de hotelschool en een thuisbasis in de keuken besloten de twee gezellige heren hun Vicini te openen. Dit resulteerde in een gezellig ingericht winkeltje, wat door de rustige en overzichtelijke uitstalling van leuke en unieke woonaccessoires aanvoelt als de woonkamer van je beste vriend. Een woonkamer die je ook thuis kunt creëren, want in Vicini is alles te koop, behalve de stoelen en de tafels. Want aan deze stoelen en tafels kun je genieten van het lekkerste gebak en de lekkerste broodjes, die a la minute voor je worden afgebakken. Maar ook voor een mooi beeldje, een unieke klok of gewoon een gezellig kopje koffie ben je bij deze ondernemers aan het juiste adres. Want de ambacht in de keuken, in combinatie met de unieke woonaccessoires, maken van Vicini echt een uniek stukje Leek, waar iedere Leekster met de grootste glimlach wordt ontvangen. 

Om ook echt voor alle Leeksters een bakje koffie op een terrasje mogelijk te maken, wisten Dick en Niels dat ze ook aan hen met een kleinere portemonnee moesten denken. Zo zijn de woonaccessoires goed betaalbaar, maar doen ze niet onder voor designer stukken en krijg je een stempel bij ieder kopje koffie, waarvan je er maar vijf nodig hebt voor een volle kaart. Hierdoor hopen Dick en Niels voor alle Leeksters toegankelijk te zijn en hopen ze dat iedereen langskomt voor een stukje appeltaart, waar zoveel liefde in zit dat je hem wel móet proeven. 

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier