B&B “de sterke beuk”

B&B Landelijk en comfortabel

Ontdek ons nieuwgebouwde, goed geïsoleerde en comfortabele appartement met twee royale bedsteden. Dit gelijkvloerse verblijf biedt een ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van de rust. Met vloerverwarming en een sfeervolle gashaard kun je eenvoudig de temperatuur naar wens instellen.

De twee bedsteden, elk van 175 x 250 meter, zijn voorzien van goede matrassen en ventilatiemogelijkheden. De compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur staat tot je beschikking. De toiletruimte biedt een douche met thermostaatkraan, spiegelverwarming, voldoende handdoeken en een antislip vloer.

Vanuit de zithoek geniet je van een prachtig uitzicht op de boomgaard en het weiland, waar rust en privacy centraal staan. Tv en WiFi zijn aanwezig voor je gemak.

Je hebt toegang tot een eigen gratis parkeerplek, een eigen entree en terras. Daarnaast kun je genieten van de royale tuin voor een ontspannende wandeling of om te zitten bij een van de natuurlijke vijvers. Voor de avonden of minder goed weer is het tuinhuisje in de boomgaard beschikbaar, zodat je toch buiten kunt zijn en kunt genieten van het donker en de serene stilte.

Let op, de binnenruimte is rookvrij en er is een veilige plek beschikbaar om fietsen onder dak te stallen.

Het appartement is ideaal gelegen op slechts 10 km ten westen van de bruisende stad Groningen, waardoor je zowel rust als stedelijke ontdekkingen kunt ervaren.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend