B&B Het Anker

Een unieke uitvalsbasis voor jouw verblijf

Ontdek de warmte en gastvrijheid van Bed en Breakfast Het Anker in het charmante Leek. Gelegen te midden van het prachtige landschap van het Westerkwartier, biedt onze gezellige B&B een unieke uitvalsbasis voor jouw verblijf.

Met één comfortabele kamer en een indrukwekkende gastwaardering van 8.7, is Bed en Breakfast Het Anker een plek waar je je meteen thuis zult voelen. Geniet van het zonovergoten terras en verwen jezelf met verse aardbeien uit onze eigen tuin, terwijl je ontspant en tot rust komt.

Leek en zijn omgeving hebben veel te bieden. Het groene coulissenlandschap nodigt uit tot wandel- en fietstochten. Het Leekstermeer wacht op watersportliefhebbers, terwijl culturele hoogtepunten zoals de 12e-eeuwse bakstenen Ned. Herv. Kerk in Midwolde en het boeiende landbouwmuseum in Nuis je meenemen op een reis door de tijd.

Ontdek het betoverende landgoed "Nienoord", waar plezier en ontspanning samenkomen met overdekte en openluchtzwembaden, een kinderboerderij, een midgetgolfbaan en een rijtuigenmuseum. Fiets- en wandelroutes wachten om je de schoonheid van de omgeving te laten zien.

Of je nu komt voor een toeristisch uitje, een zakelijk verblijf of gewoon om te genieten van de lokale charme, Bed en Breakfast Het Anker biedt je een warm welkom en een onvergetelijke ervaring in het hart van Leek.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier