B&B Midwolde

In het landelijke Midwolde vindt u onze Bed and Breakfast

Ontdek onze gezellige Bed and Breakfast in het idyllische Midwolde, gelegen in het hart van de provincie Groningen en omringd door de schoonheid van Drenthe en Friesland.

Onze B&B bevindt zich in een prachtig gerenoveerde oude boerderijschuur, die enkele jaren geleden is omgetoverd tot een stijlvolle en comfortabele accommodatie. Hier kun je genieten van twee sfeervolle slaapkamers, een luxe keuken, een moderne badkamer en een apart toilet. Het ruime terras biedt de perfecte plek om te ontspannen te midden van de prachtige tuin, omringd door de rust van de natuur.

Verken de omgeving te voet of op de fiets en ontdek de serene schoonheid van de natuur. Het Leekstermeer, Landgoed en speelpark Nienoord zijn gemakkelijk te bereiken op de fiets, en de steden Groningen en Drachten liggen op slechts een korte autorit van 10 minuten afstand.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen begroeten en je een warm welkom te bieden in onze Bed and Breakfast, waar comfort en gastvrijheid hand in hand gaan. Laat ons je thuis weg van huis zijn tijdens je verblijf in het prachtige Midwolde!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier