Blokhut het Lindehuys

Verblijven in Lindehuys

Welkom in Ons Lindehuys, een unieke blokhut die volledig zelfgebouwd is van hout, verscholen in onze weelderige groene tuin. Hier geniet je van absolute privacy en comfort. De blokhut beschikt over een eigen douche en toilet, evenals basisvoorzieningen zoals een waterkoker, senseo koffiezetapparaat, magnetron en koelkast.

Gelegen op loopafstand van het centrum van Leek en het prachtige landgoed Nienoord met zijn kasteel en Rijtuigmuseum, biedt Ons Lindehuys een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Met de bus ben je snel in het levendige Groningen, en met de auto bereik je deze stad al binnen 20 minuten.

Ontdek de verrassende charme van Ons Lindehuys zodra je de achterkant van ons huis bereikt. Hier openbaart zich een prachtige en ruime tuin waarin je kunt ontspannen en genieten. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar in de straat.

Bij Ons Lindehuys hechten we veel waarde aan jouw privacy. Daarom hebben we twee privéterrassen gecreëerd, zowel voor jou als voor ons. Op deze manier kun je in alle rust van onze ruime tuin genieten.

Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord, een comfortabele uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, of een plek om te ontspannen en tot rust te komen, Ons Lindehuys biedt je een bijzondere en comfortabele ervaring in het hart van Leek.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend