Camping de Holbargen

De parel van het Noordenveld

Welkom bij Camping de Holbargen, de parel van Noordenveld! Gelegen in het pittoreske Nietap, een knus dorpje tussen Roden en Leek, biedt Camping de Holbargen het beste van twee werelden. Hier ontmoeten het weelderige groen van de gemeente Noordenveld en het gemak van een praktisch centrum elkaar, met diverse winkels op loopafstand van de camping.

Wat maakt ons bijzonder? De ruimte, netheid en camper-vriendelijkheid...
Camping de Holbargen onderscheidt zich met trots door de royale opzet van onze kampeerplaatsen. Elke plek is voorzien van een 10 ampère elektriciteitsaansluiting met een kilowattuurmeter, en beslaat 8 tot 10 meter grond, omringd door fraaie groene heggen die zorgen voor voldoende privacy, mocht je dat wensen. Onze ruime kampeerplaatsen zijn ook ideaal voor een comfortabel verblijf met een camper.

We nodigen je uit om te genieten van het beste dat onze prachtige regio te bieden heeft, terwijl je profiteert van de voorzieningen en het gemak dat onze camping te bieden heeft. Of je nu het groen en de rust opzoekt, of juist wilt genieten van de nabijgelegen winkels en het bruisende dorpsleven, bij Camping de Holbargen voel je je thuis.

Ontdek de warmte van onze gastvrijheid en ervaar de vrijheid van ruime kampeerplaatsen, of je nu in een tent, caravan of camper verblijft. Hier ben je omringd door de natuurlijke schoonheid van Noordenveld, terwijl je geniet van comfort en privacy op onze goed verzorgde camping.

Jouw avontuur begint bij Camping de Holbargen, waar we er alles aan doen om jouw verblijf onvergetelijk en aangenaam te maken. Wij verwelkomen je met open armen, klaar om jouw ervaring op onze camping in het hart van Noordenveld perfect te maken.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier