Een scheetje van een keetje

Een scheetje van een Keetje

Ontdek ons charmante onderkomen naast onze monumentale boerderij, een betaalbare en eenvoudige plek om te overnachten. Hier slaap je in een knusse bedstee en geniet je van een unieke ervaring. Sanitair en een gezamenlijke ruimte bevinden zich in de boerderij, waardoor je de perfecte balans vindt tussen rustiek verblijf en moderne voorzieningen.

Het erf grenst aan het prachtige landgoed Nienoord, een ideale plek om te wandelen en te fietsen en te genieten van de omgeving. Het gezellige dorp ligt op slechts 2 minuten loopafstand, waar je kunt winkelen en 's avonds kunt kiezen uit diverse restaurants. Op slechts 15 minuten met de auto (1 uur met de fiets en 20 minuten met het openbaar vervoer) bereik je de bruisende stad Groningen.

Jullie knusse onderkomen is volledig ingericht met hergebruikte spullen, en biedt de mogelijkheid om in een authentieke bedstee te slapen. Geniet van de rust en ruimte op het aangrenzende terras en het grasveldje. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar naast het onderkomen.

Ontwaak in de ochtend en raap je eigen eitjes, om vervolgens te genieten van het boerenleven in al zijn facetten. Huisdieren zijn welkom, waarbij we vriendelijk vragen honden aangelijnd te houden en niet mee te nemen in de stallen.

Het erf is vrij toegankelijk en het sanitair in de boerderij is de hele dag beschikbaar. Kortom, geniet van een authentieke ervaring op ons erf naast de monumentale boerderij en ervaar het beste van beide werelden: landelijk leven en moderne comfort.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend