Kleine Buurt B&B

Ontdek de 'Kleine Buurt'

Welkom bij onze charmante bed & breakfast, gelegen in het rustieke Groninger Westerkwartier. Temidden van slingerende wegen en kabbelende stroompjes in het betoverende coulisselandschap vind je hier een oase van rust en ruimte. Een plek waar je kunt vertragen en even kunt ontsnappen aan de drukte van alledag.

Onze bed & breakfast is met zorg ingericht om onze gasten volledig tot rust te laten komen. Niet alleen biedt het adembenemend uitzicht een gevoel van sereniteit, maar ook de luxe individuele voorzieningen dragen bij aan een ontspannen verblijf. Elke ruimte beschikt over een moderne eigen badkamer en keuken. Uiteraard is er ook gratis wifi beschikbaar.

Wil je jouw verblijf extra genotvol maken? Dan kan Annemiek in de ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen. Dit kan eenvoudig worden bijgeboekt tijdens het reserveren. Tevens bieden we de mogelijkheid om 's avonds als gast aan onze tafel aan te schuiven voor een smaakvolle maaltijd.

Lettelbert, wat "de kleine buurt" betekent, is de thuisbasis van onze B&B. Hier ervaar je een warm welkom en de charme van een landelijke omgeving. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in onze bed & breakfast, waar ontspanning en gastvrijheid samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend