Logement & Studio's de Kaap

Leek heeft geen hotel, ons Logement vormt een goed alternatief voor een hotel.

  • Oostindie 24
    9312 TE Nietap
  • Simon Somers 06 506 506 23 Chantal Heeg 06 509 449 56
  • Route
  • Bezoek website

Ontdek onze luxe vakantieappartementen gevestigd in een sfeervolle boerderij met alle denkbare voorzieningen. Temidden van uitgestrekte weilandjes omringd door beschermende boomwallen, bieden wij een unieke ervaring. Gelegen vlakbij Leek, Roden en Groningen.

Logement & Studio's de Kaap
Logement de Kaap bevindt zich in een authentieke jaren '30 boerderij, volledig gerestaureerd in 2014. Onze Studio's de Kaap zijn in 2019 gerealiseerd in het bijgebouw achter het hoofdgebouw.

Elk appartement is uitgerust met vloerverwarming en een eigen thermostaat. De comfortabele hotelboxsprings zorgen voor een zalige nachtrust en optimaal leescomfort. In het appartement vind je een knusse zithoek. Je boodschappen kun je kwijt in de ruime koelkast en als je dat wenst, kun je zelf koken in je eigen keuken. Een Nespresso-machine staat tot je beschikking voor heerlijke koffiemomenten. Geniet van je maaltijden in de comfortabele eethoek. De appartementen beschikken over een ruime badkamer met toilet, douche en zelfs een stortdouche.

Leek mist een traditioneel hotel, maar ons Logement biedt een uitstekend alternatief. Of je nu toeristisch of zakelijk verblijft in "De Kop van Drenthe", bij ons ben je van harte welkom!

Onze Bed & Breakfast bevindt zich tussen het historische landgoed Mensinge in Roden en het betoverende landgoed Nienoord in Leek. Dit gebied, bekend als "De Kop van Drenthe", maakt deel uit van het voormalige landgoed Terheijl. Ontdek de omgeving per fiets of te voet, bezoek boeiende musea en geniet van diverse watersportmogelijkheden op het Leekstermeer. Bovendien ligt de bruisende stad Groningen op slechts 17 km afstand. Bij Logement & Studio's de Kaap vind je alles wat je nodig hebt voor een memorabel verblijf.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend