Marthahoeve

Terug in de tijd met het comfort van nu

Stap binnen in een wereld waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Rust, stilte en een warme sfeer wachten op je bij de Marthahoeve.

Laat je meeslepen door de betovering van het Openluchtmuseum, waar de geur van vroeger je tegemoet komt. Altijd al nieuwsgierig geweest naar het comfort van een knusse bedstee? Beleef je vakantie op de Marthahoeve en maak een reis door de tijd, met de luxe en gemakken van het heden.

De Marthahoeve is onderdeel van een charmant keuterboerderijtje, gelegen in het Zuidelijk Westerkwartier vlakbij Tolbert. Het karakteristieke huisje heeft zijn oorsprong in het midden van de 18e eeuw, rond 1760.

In 2004 zijn we begonnen met de zorgvuldige restauratie van het geheel. Zowel de boerderij als het voorhuis zijn grondig vernieuwd, met speciale aandacht voor het terugbrengen van de oorspronkelijke uitstraling in het voorhuis. Hoewel de restauratie nog niet volledig voltooid is, staat het voorhuis klaar om gasten te verwelkomen. De traditionele bedsteden zijn in ere hersteld, er is een moderne badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Naast de comfortabele vloerverwarming zorgt een knusse houtkachel voor extra sfeer. De Marthahoeve heeft een eigen ingang en een tuin waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je hier volledig tot rust kunt komen. Meer informatie en foto's zijn te vinden op andere pagina's van deze website. Kom binnen en maak kennis met een unieke ervaring vol geschiedenis en comfort.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend