Natuurkampeerterrein Lettelbert

Kamperen op Lettelbert is als op een Franse camping municipal.

Op Kampeerterrein Lettelbert, gelegen in een idyllische omgeving tussen Groningen, Friesland en Drenthe, word je verwelkomd in een oase van rust en ruimte. Hier vind je de perfecte plek om te genieten van een bijzondere kampeerervaring, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren en wensen.

Of je nu een rustig plekje achteraf verkiest, waar je één kunt worden met de natuur, of juist dichter bij het speelterrein en de knisperende vuurplaats wilt zijn, op Kampeerterrein Lettelbert is er voor elk wat wils. Speciaal voor kinderen is er een speelplaats en eenvoudig speelmateriaal, waaronder stelten en houten blokken. In het hoogseizoen kunnen ze zelfs genieten van broodjes bakken boven het knusse kampvuur.

Voor de avontuurlijke kampeerder staan kano's en fietsen te huur, terwijl routebeschrijvingen je de weg wijzen naar prachtige ontdekkingen. De verfrissende zwemwateren liggen nabij, ideaal voor verkoeling op warme dagen. Liefhebbers van natuur kunnen zich verheugen op de ligging aan het Lettelberterdiep, vlakbij het betoverende Leekstermeergebied en natuurgebied 'de Onlanden'.

Cultuurliefhebbers zullen zich in hun element voelen met de nabijheid van de bruisende stad Groningen, gemakkelijk te bereiken per fiets. Bovendien is het historische landgoed Nienoord om de hoek, klaar om ontdekt te worden.

Honden zijn welkom op Kampeerterrein Lettelbert, zolang ze aangelijnd zijn. Onze unieke natuurlijke omgeving en faciliteiten zorgen ervoor dat zowel rustzoekers als avonturiers hier een geweldige tijd kunnen beleven.

Reserveren is eenvoudig: als natuurkampeerterrein heb je een natuurkampeerkaart nodig of ben je lid van het Nivon. Vooraf reserveren helpt ons om alles voor je verblijf klaar te maken en je zo goed mogelijk te verwelkomen.

Kom en ontdek de schoonheid en de sereniteit van Kampeerterrein Lettelbert. Hier creëer je herinneringen die je altijd zult koesteren, omgeven door de weelderige natuur en de warme sfeer van het terrein.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend