Pippokarre op ‘t Groningse land

Comfortabele Pipowagen Midwolde

Kom genieten van de prachtige natuurrijke omgeving in onze comfortabele Pipowagen. Hoewel compact, is deze wagen van alle gemakken en luxe voorzien om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Binnen en buiten genieten is beide mogelijk; op het knusse vlonder onder het bladerdak is het heerlijk vertoeven bij mooi weer, met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen.

Het zeer comfortabele bed van 140x190 biedt een goede nachtrust. Let wel op je lengte bij het bed. We hebben gezorgd voor maximale privacy, ondanks dat de Pipowagen op ons erf staat.

Het vlonder met bladerdak creëert een ruimtelijk gevoel waarop je kunt ontspannen. De privé badkamer is via het vlonder bereikbaar en badjassen staan voor je klaar.

De kitchenette in de Pipowagen is ideaal voor ontbijt en het bereiden van eenvoudige maaltijden. Voor uitgebreidere maaltijden kun je gebruik maken van de Boretti buitenkeuken met grillplaat, BBQ en gaspit.

Let op: de Pipowagen is niet aangesloten op de waterleiding. Koud water komt via een reservoir onder de gootsteen en er is warm/koud stromend water in de badkamer. Een elektrische verwarmer en ventilator zijn aanwezig voor koude en warme dagen.

Je hoeft eigenlijk alleen je koffer mee te nemen (en tandenborstel/tandpasta); de bedden zijn opgemaakt, handdoeken en keukendoeken liggen klaar, en er zijn voorzieningen zoals koffie, thee, peper, zout en olie aanwezig.

Bij ons kun je kiezen tussen een contactloos verblijf en een verblijf met persoonlijk contact. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat. Voor de eerste ochtend is ontbijt bij te bestellen; geef dit even aan.

Vanaf september 2023 zijn er 2 fietsen beschikbaar voor gebruik.

We streven naar een schoon verblijf, maar houd er rekening mee dat we op het platteland zitten. Geluiden van hanen, kippen, vogels, dieren en landbouwmachines horen daarbij. Als je gevoelig bent voor geluid, zijn oordopjes handig om mee te nemen.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend