Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Een camping in Drenthe, direct aan het water van het Leekstermeer.

Ontdek een stukje ongerepte schoonheid terwijl je over een weg door het authentieke Drentse landschap rijdt. Water aan beide zijden, bijna geen andere mensen in zicht en geen enkele aanwijzing waar je straks terechtkomt. Maar wanneer je er bent, besef je dat je op een bijzondere plek bent aangekomen. Midden in de ruige, onontdekte natuur van de Drenthe Onlanden, direct aan het water van het Leekstermeer, vind je het unieke vakantiepark Cnossen Leekstermeer, waar je zoveel kunt beleven.

Vakantie in De Onlanden
Cnossen Leekstermeer bevindt zich op een prachtige locatie in de noordelijke punt van Drenthe, direct aan de oevers van het Leekstermeer. Vanaf hier kun je zelfs de skyline van de stad Groningen aan de overkant zien. Dat klinkt toch geweldig?!

Kamperen of luxueus verblijven in Drenthe
Bij ons kun je genieten van een vakantie op een ruim opgezette camping. Dankzij de weelderige begroeiing heb je veel privacy. Houd je van kamperen, maar verlang je naar iets meer comfort? Dan kun je ook kiezen voor een van onze chalets of glamping-tenten.

Watersport op het Leekstermeer
Geen zin in een rustige vakantie? Ga dan voor een actieve dag op het water met je familie, vrienden of collega's. Wil je gaan surfen? Of liever zeilen? Het kan allemaal. Onze surf- en zeilschool biedt lessen aan voor wie wil leren. Wil je een boot huren? Ons watersportcentrum heeft diverse mogelijkheden, en onze jachthaven biedt voldoende plek voor je eigen boot.

Culinaire verwennerij in ons paviljoen en op het terras
In ons paviljoen kun je genieten van heerlijke gerechten en uitstekende wijnen. Onze chef-kok werkt met verse en eerlijke ingrediënten. Zowel het paviljoen als het terras bieden een adembenemend uitzicht over het Leekstermeer.

Eén ding is zeker: je zult hier herinneringen maken die een leven lang meegaan.
Alles is hier net even anders dan je gewend bent, mede door de contrasten die je hier vindt; comfort in een ruwe omgeving. Midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer. Een vleugje exclusiviteit, maar met de nuchtere Drentse mentaliteit. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of actie, het is hier allemaal mogelijk. De ontspannen sfeer maakt deze plek geschikt voor iedereen om te verblijven; simpelweg omdat niets moet en alles mag.

Welkom aan het Leekstermeer!

Het Team van Cnossen

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier