Botenverhuur Nienoord

Ontdek het Leekstermeer

Ontsnap aan de drukte en geniet van een ontspannen dagje varen met Botenverhuur Nienoord. Samen met familie en vrienden kun je voor een betaalbare prijs 2,5 uur lang het Leekstermeer verkennen, vertrekkend vanuit de schilderachtige haven van Leek. Bij Botenverhuur Nienoord werken we samen met Grand Café Borg Nienoord, waardoor je ook kunt kiezen voor verschillende arrangementen. Naast het varen kun je bijvoorbeeld het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum bezoeken of genieten van een heerlijke lunch. Wil je liever zelf een picknickmand meenemen? Dat kan ook!

Bij aankomst ontvang je een vaarkaart met voorgestelde routes, maar je kunt ook je eigen avontuur op het water creëren. Onze arrangementen bieden de mogelijkheid om je vaartocht te verlengen tot een complete dag. Sluit je dag af met een smakelijk buffet of diner, of breng een bezoek aan het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum, waar je wordt ondergedompeld in de historie van de streek. Voor grotere groepen hebben we speciale arrangementen, perfect voor teamuitjes, bedrijfsuitjes of familiefeesten.

Wat Botenverhuur Nienoord uniek maakt, is de flexibiliteit van onze arrangementen. Kies het arrangement dat bij je past op onze arrangementenpagina. Heb je je keuze gemaakt? Neem dan contact op met Grand Café Borg Nienoord via 0594 726 005 om de datum, tijd en eventuele dieetwensen te bespreken. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke ervaring op het water te bezorgen!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier