Tourist Information Leek

Ontdek Leek!

Welkom in de gemeente Leek, een schilderachtige plattelandsgemeente die zich uitstrekt over een uitgestrekt gebied, sterk verbonden met het Drentse landschap. De gemeente wordt gedomineerd door een weelderig coulissenlandschap, waar groene velden en akkerbouwpercelen worden omzoomd door karakteristieke boomwallen. In het noordwesten strekt het landschap zich meer open uit, terwijl het in het zuidwesten iets dichter bebost is.

Een perfect startpunt voor uw verkenning van dit prachtige gebied is het Informatiecentrum op Landgoed Nienoord. Dit centrum verwelkomt bezoekers het hele jaar door en biedt een schat aan informatie over boeiende wandelroutes op Nienoord, de geschiedenis van het landgoed en een overzicht van alle faciliteiten en evenementen die er plaatsvinden.

Voor extra plezier en ontspanning biedt het Informatiecentrum ook folders over andere leuke uitjes in de omgeving. Na een verkwikkende wandeling kunt u genieten van een kop koffie met iets lekkers of verfrissing zoeken met een heerlijk ijsje.

En waarom niet wat tijd doorbrengen met een potje midgetgolf? Het landgoed beschikt over een uitdagende midgetgolfbaan met 18 banen, ideaal voor een gezellige activiteit met vrienden en familie.

Parkeren is eenvoudig en kosteloos op de algemene parkeerplaats van het landgoed, gelegen op Nienoord 20.

Voor bezoekers met beperkte mobiliteit biedt het Informatiecentrum gratis rolstoelverhuur op basis van beschikbaarheid. Het is zelfs mogelijk om van tevoren te reserveren via 0594-512230 of info@landgoednienoord.nl, zodat uw bezoek zo comfortabel mogelijk kan verlopen.

Ontdek de charme van Leek en geniet van de prachtige omgeving van Landgoed Nienoord. We hopen dat uw verblijf hier onvergetelijk zal zijn!

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-17:00
dinsdag13:00-17:00
woensdag13:00-17:00
donderdag13:00-17:00
vrijdag13:00-17:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Contactformulier