Honk- en softbalclub BSC Knights

Honk- en softballen bij BSC Knights

Welkom bij BSC Knights, dé gezellige honk- en softbalclub waar sportiviteit voorop staat! Bij ons vind je teams voor alle leeftijden, en we nodigen jou graag uit om vrijblijvend mee te komen trainen voordat je besluit lid te worden.

Of je nu een ervaren speler bent of helemaal nieuw in de wereld van honkbal en softbal, bij BSC Knights ben je altijd welkom. Onze club biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien als speler en als teamlid.

Kom langs en ervaar de leuke en dynamische sfeer van onze club tijdens een proeftraining. Je krijgt de kans om onze sport te ontdekken, onze coaches te ontmoeten en andere enthousiaste sporters te leren kennen.

Bij BSC Knights geloven we in de kracht van sport om vriendschappen te smeden en vaardigheden te ontwikkelen. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze honk- en softbalcommunity en ontdek de passie en teamgeest die onze club te bieden heeft!

Doe mee en ontdek jouw potentieel op het honkbalveld bij BSC Knights. We zien je graag bij onze trainingen en wedstrijden!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier