Judo Academy NN

JUDO - more than sport!

Judo Academy Noord-Nederland is in 2020 opgericht met een duidelijke missie: het opleiden van sporters op basis van plezier, ontwikkeling en waarden. Onze oprichter, voormalig bondscoach John van der Meer, brengt zijn jarenlange expertise en passie voor judo samen om deze visie te verwezenlijken.

Bij JA-NN geloven we dat plezier in bewegen de basis vormt voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Of je nu een jeugdige judoka, een wedstrijdgerichte sporter of een volwassen judoliefhebber bent, we moedigen iedereen aan om het plezier van judo te ervaren.

Judo is niet alleen een sport; het is ook een krachtige manier om motorische vaardigheden te ontwikkelen. Bij JA-NN leggen we de nadruk op technische training en lichamelijke ontwikkeling, ongeacht je leeftijd of ervaring.

Een belangrijk aspect van judo is het versterken van normen en waarden. Bij JA-NN leren judoka's respect, discipline en teamwork. We streven ernaar niet alleen atleten, maar ook verantwoordelijke en ethische individuen te vormen.

Bij Judo Academy Noord-Nederland bieden we verschillende programma's om aan de behoeften van alle judoka's te voldoen. Of je nu jong bent, je wilt voorbereiden op wedstrijden of je judoreis wilt voortzetten als volwassene, JA-NN heeft de juiste training en ondersteuning voor jou.

We nodigen je uit om de opwinding van judo te ervaren in een omgeving die is gebaseerd op plezier, groei en waarden. Sluit je aan bij Judo Academy Noord-Nederland en ontdek de kracht van judo met JA-NN.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend