Korfbal vereniging Westerkwartier

Maak kennis met korfbal

Ontdek de passie voor korfbal bij sportclub KVW'22 Leek, oftewel Korfbalvereniging Westerkwartier. Met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap van korfballiefhebbers, biedt KVW'22 Leek de perfecte omgeving om deze sport te omarmen. Of je nu een doorgewinterde korfballer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve manier om fit te blijven, bij KVW'22 Leek ben je aan het juiste adres.

Onze vereniging verwelkomt spelers van alle leeftijden en niveaus, van de jongste jeugd tot ervaren volwassenen. We streven naar sportiviteit, plezier en teamgeest, zowel op als naast het veld. Bij KVW'22 Leek gaat het niet alleen om de wedstrijden, maar ook om de vriendschappen die ontstaan en de gemeenschap die we samen opbouwen.

Wil je deelnemen aan onze korfbalervaring? Kom gerust langs en maak kennis met ons team en onze faciliteiten. Of je nu wilt spelen, supporten of gewoon de sfeer wilt proeven, bij KVW'22 Leek ben je altijd welkom. Sluit je aan bij onze korfbalfamilie en ontdek de opwinding van deze prachtige teamsport. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij KVW'22 Leek!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier