ProFit Leek

Fitter en vitaler bij Profit Leek

Ben je op zoek naar een sportschool in Leek waar je aan je lichamelijke conditie en gezondheid kunt werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij onze sportschool kun je flexibel sporten op jouw eigen manier, want we zijn 7 dagen per week geopend. Ons team van instructeurs staat klaar om je te ondersteunen bij het behalen van jouw sportieve doelen. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, wij bieden de begeleiding die je nodig hebt.

Bij onze sportschool in Leek krijg je de mogelijkheid om te trainen volgens je eigen schema, maar we bieden ook op maat gemaakte trainingsschema's aan die aansluiten bij jouw doelen. Als extra optie kun je zelfs kiezen voor personal training met een van onze ervaren trainers, die je individueel begeleidt en motiveert.

Naast individueel trainen bieden we ook groepslessen en small group trainingen aan. Dit is een leuke manier om samen met anderen te sporten en gemotiveerd te blijven.

Of je nu jong of oud bent, bij onze sportschool ben je van harte welkom. Vanaf 12 jaar kun je bij ons aan de slag om aan je gezondheid te werken. Bij ProFit in Leek kun je op een betaalbare manier werken aan een gezonder en fitter lichaam.

Wil je zelf ervaren wat onze sportschool te bieden heeft? Meld je dan aan voor een gratis proefles en ontdek waarom wij de voordeligste sportschool in Leek zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw sportieve doelen!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier