Stichting GYM Academy

GYM Academy is dé plek voor liefhebbers van gymsport in Noord-Nederland

GYM Academy is dé plek voor liefhebbers van gymsport in Noord-Nederland. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, bij ons staat plezier altijd voorop. We bieden een breed scala aan gymnastiekactiviteiten, met acrogym als een van onze specialiteiten.

Wat is acrogym? Het is een opwindende combinatie van turnen, dansen en acrobatiek, uitgevoerd in teams. Onze acrogymprogramma's zijn ontworpen om samenwerking en vertrouwen te bevorderen terwijl deelnemers hun vaardigheden opbouwen onder begeleiding van ervaren trainers.

Bij de GYM Academy streven we ernaar om iedereen die geïnteresseerd is in gymsport te ondersteunen, van recreatieve sporters tot wedstrijdatleten. Onze missie is om een omgeving te creëren waarin elke sporter zijn of haar potentieel kan bereiken, met plezier als centrale focus.

Wij geloven dat de GYM Academy dé bestemming is voor gymsport in Noord-Nederland. Onze visie is gebaseerd op het idee dat iedereen kan groeien en zich kan ontwikkelen door het beste uit zichzelf te halen op een niveau dat bij hen past.

Ons ultieme doel is dat elke sporter het maximale uit zichzelf haalt, niet alleen op fysiek vlak, maar ook op sociaal-emotioneel en mentaal gebied.

  • Plezier: Bij ons staat plezier altijd voorop, ongeacht het niveau van de sportbeoefening.
  • Samenwerken: Samenwerking is essentieel, zowel tussen sporters en trainers als binnen de bredere gemeenschap van de GYM Academy.
  • Respect: We hechten waarde aan gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen, zowel op als buiten de sportvloer.
  • Kwaliteit: Kwaliteit is de kern van alles wat we doen, van trainingen tot faciliteiten, omdat alleen door kwaliteit te bieden onze doelen kunnen worden bereikt.

Bij de GYM Academy omarmen we ook de principes van positief coachen, zoals aanbevolen door NOC*NSF. Onze trainers zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en stimulerende omgeving voor alle deelnemers.

Wil je deel uitmaken van onze gemeenschap en jezelf uitdagen in de wereld van de gymsport? Sluit je dan vandaag nog aan bij de GYM Academy en ontdek wat jij kunt bereiken!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier