Tafeltennisvereniging Talero

De Tafeltennisvereniging voor Leek, Roden en Omgeving

Talero is dé tafeltennisvereniging voor iedereen in Leek, Roden en de ruime omliggende regio. Wij zijn de enige tafeltennisclub in de gemeentes Westerkwartier en Noordenveld. In 2020 hebben we onze naam veranderd van Rotak naar Talero, maar onze passie voor tafeltennis is al meer dan 30 jaar onveranderd gebleven. We streven ernaar om uit te groeien tot een grote en gezellige vereniging.

Bij Talero draait het om plezier. Tafeltennis is een sport die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Of je nu recreatief wilt spelen of op competitieniveau wilt uitblinken, bij ons ben je welkom. Hoewel tafeltennis een individuele sport is, biedt het de gezelligheid van een teamsport. Het is heerlijk om samen met medesporters een paar uur te tafeltennissen en even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten.

Bovendien is tafeltennis een uitstekende manier om fit te blijven. Tijdens een potje tafeltennis worden bijna alle spieren in je lichaam aan het werk gezet, en het risico op blessures is minimaal. Deze sport is zeer gevarieerd, met technieken zoals topspin, backspin, contraservice en smash, waardoor er altijd ruimte is voor verbetering en uitdaging. Tafeltennis is de snelste balsport ter wereld en vereist zowel fysieke snelheid als mentale scherpte. Het draait om concentratie, snelheid, beweging en tactiek terwijl je probeert je tegenstander te slim af te zijn.

Bij Talero nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan deze dynamische en leuke sport. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon zin hebt in een ontspannen potje tafeltennis, we verwelkomen je graag in onze nieuwe speellocatie, de Rodenburghal in Leek. Kom langs en ervaar de opwindende wereld van tafeltennis bij Talero!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier