Tennisclub Nienoord

TC Nienoord is een warme, gezellige en toegankelijke tennisvereniging voor jong en oud.

Bij TC Nienoord, de tennisvereniging van Leek, is er altijd een gelegenheid om een balletje te slaan, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu wilt vrij spelen, aan toernooien en competities wilt deelnemen, lessen en trainingen wilt volgen, of gewoon gezellig wilt tennissen tijdens een toss - bij TC Nienoord kan het, bijna altijd en gedurende het hele jaar!

Wij zijn een warme en gastvrije tennisclub die openstaat voor zowel jong als oud in Leek. Onze vereniging heeft een rijke geschiedenis en werd opgericht op 10 juli 1931. Sinds 2005 hebben we ons eigen clubhuis, 't Tennishoes genaamd. Bij TC Nienoord omarmen we kernwaarden zoals respect, sportiviteit, enthousiasme, betrokkenheid bij de samenleving, samenwerking, ontwikkeling en verbinding.

Bij ons draait tennis niet alleen om het spel zelf, maar ook om de gemeenschap eromheen. Of je nu een doorgewinterde tennisser bent of net begint, bij TC Nienoord vind je een plek waar je kunt genieten van deze geweldige sport en de gezelligheid van onze vereniging.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier