Volleybal Vereniging Impala Leek

Volleyballen bij Impala Leek

Impala is dé plek voor volleybal in Leek en omgeving. Met een warme en uitnodigende gemeenschap van meer dan 160 leden, bieden we volleybalmogelijkheden voor spelers van alle niveaus, van recreatief tot competitief. Bij Impala draait alles om passie voor de sport en teamgeest.

Onze vereniging heeft een sterke focus op jeugdontwikkeling en biedt programma's voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Onze Circulatie Mini Volleybal (CMV) introduceert jonge spelers geleidelijk aan de basisvaardigheden van volleybal, en elk niveau voegt nieuwe uitdagingen toe terwijl ze groeien in de sport. De CMV-teams spelen tegen andere verenigingen, waardoor ze waardevolle wedstrijdervaring opdoen.

Voor oudere jeugdleden en volwassenen hebben we teams op verschillende niveaus, van C tot A-jeugd en senioren. Onze competities lopen van september tot april, met wekelijkse wedstrijden en extra evenementen zoals toernooien en kampioenschappen.

Bij Impala draait het niet alleen om sportieve prestaties; we hechten ook veel waarde aan plezier en gemeenschap. Onze vereniging biedt gekwalificeerde trainers en kwalitatief hoogstaand trainingsmateriaal om de vaardigheden van onze leden te verbeteren. Bovendien organiseren we jaarlijks leuke toernooien, acties en feesten voor onze leden en de lokale gemeenschap.

Iedereen is welkom om mee te trainen en te ontdekken wat volleybal bij Impala zo speciaal maakt. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een volleybal aanraakt, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Impala, waar passie voor volleybal en plezier samenkomen.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend