debalans

debalans brengt je snel weer in beweging

Welkom bij debalans, uw partner in pijnvrij bewegen en duurzaam welzijn. Sinds onze oprichting in 2004 door Hans en Iben, hebben wij ons ingezet om fysieke klachten bij de oorsprong aan te pakken en niet slechts de symptomen te bestrijden. Onze filosofie is eenvoudig maar krachtig: 'Samenwerken aan pijnvrij bewegen'. Dit vormt de basis van al onze therapieën en trainingen.

Onze Missie

Bij debalans draait alles om het duurzaam verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We geloven in het belang van bewustwording en zelfredzaamheid, en dit komt terug in de inhoud van onze geboden zorg. Onze benadering is erop gericht om onze cliënten niet alleen te helpen herstellen, maar ook te leren hoe zij hun gezondheid op lange termijn kunnen behouden.

Ons Team

Ons team bestaat uit acht toegewijde fysiotherapeuten, elk met hun eigen specialisme. Deze diversiteit stelt ons in staat om een breed scala aan klachten effectief te behandelen. Onze specialismen omvatten:

  • Manuele therapie
  • Orofaciale fysiotherapie (kaakfysiotherapie)
  • Geriatrie fysiotherapie (fysiotherapie voor ouderen)
  • Oedeemfysiotherapie
  • Fysiotherapie voor oncologie

Daarnaast bieden we diverse sportgroepen en trainingen aan, zoals BalansFitness, Fysieke weerbaarheid, en Personal/Duo training, die worden begeleid door een beweeg- en leefstijlcoach.

Onze Geschiedenis

In maart 2020 is Hans, na goed overleg, gestopt met zijn werkzaamheden bij debalans. Eveline Reinstra-Hamstra en Ineke Meijer hebben samen met Iben het eigenaarschap overgenomen. Dit overgangsproces heeft ervoor gezorgd dat de continuïteit van debalans gewaarborgd is. Wij zijn er trots op dat we mensen uit Leek, Roden en ver daarbuiten nog jarenlang de beste zorg kunnen blijven bieden.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier