Fysiotherapeut Leek

Bij ons bent u in goede handen

Bij Fysiotherapeut Leek staan vier ervaren fysiotherapeuten en één administratief medewerkster klaar om u de beste zorg te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Ons team bestaat uit Caroline Schuch, Howard Cijntje, Gonny Terpstra en Ingrid Vrijkorte. Caroline is gespecialiseerd in onder andere schouderklachten, medical taping en revalidatie. Howard richt zich op nek- en rugklachten en maakt veel gebruik van oefentherapie en manuele technieken. Gonny helpt patiënten met stressgerelateerde klachten en streeft ernaar mensen weer in balans te brengen. Ingrid combineert verschillende therapieën zoals fasciatherapie en dry needling om de oorsprong van klachten aan te pakken. Anita Hut ondersteunt ons team sinds 2017 met haar administratieve expertise, waardoor wij ons volledig kunnen richten op de zorg voor onze patiënten.

Bij Fysiotherapeut Leek kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. Wij bieden fysiotherapie om u in beweging te brengen en manuele therapie om bewegingsvrijheid te herstellen. Dry needling helpt spieren ontspannen, terwijl shockwave therapie het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Medical taping ondersteunt uw bewegingen en schoudertherapie brengt schouderspieren weer in balans. Onze revalidatieprogramma’s helpen u weer op de been en stabiliteitstraining geeft u een sterke basis. Fasciatherapie ontspant het lichaam en brengt het beter in balans, en voettherapie verzacht de pijn en versnelt het herstel.

Wij staan klaar om u te helpen met deskundige en persoonlijke zorg. Bij Fysiotherapeut Leek werken we samen met u aan uw herstel en welzijn, waarbij vertrouwen en duidelijke communicatie centraal staan. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier