Fysiotherapie Back to Health

Met passie voor de mens

Welkom bij Fysiotherapie Back to Health, waar we al 8 jaar lang zelfstandig werken om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Bij ons staat uw welzijn centraal, en daarom streven we ernaar om u te helpen uw optimale gezondheid en bewegingsvrijheid te bereiken en te behouden.

Onze aanpak omvat verschillende effectieve behandelingen, waaronder dry needling en fysiotape. Met dry needling richten we ons op het behandelen van blessures die veroorzaakt worden door triggerpoints in de spieren. Door deze punten gericht aan te pakken, kunnen we pijn verminderen en de functionaliteit van uw spieren verbeteren.

Daarnaast maken we gebruik van fysiotape om de spieren te ondersteunen en hun functie te verbeteren. Of het nu gaat om het ontspannen van overbelaste spieren of het stimuleren van meer stabiliteit, onze tapebehandelingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Bij Fysiotherapie Back to Health nemen we de tijd om u als cliënt echt te leren kennen. We geloven dat een persoonlijke benadering essentieel is voor effectieve zorg. Door goed naar u te luisteren en uw verhaal te begrijpen, kunnen we de onderliggende oorzaken van uw klachten aanpakken en oplossingen bieden die op maat gemaakt zijn voor uw situatie.

Onze toewijding aan uw gezondheid en welzijn staat voorop in alles wat we doen. We streven ernaar om samen met u te werken aan uw herstel en om u te helpen terug te keren naar een leven vol vitaliteit en bewegingsvrijheid.

Bij Fysiotherapie Back to Health bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een gezonder, actiever leven.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier