Fysiotherapie Goldbergsingel

Wij streven ernaar uw levenskwaliteit te verbeteren.

Welkom bij Fysiotherapie Goldbergsingel, uw vertrouwde fysiotherapiepraktijk in Leek. Al jarenlang staan wij klaar om onze patiënten te voorzien van persoonlijke aandacht en uitgebreide specialisaties. Wij zijn een laagdrempelige, voor iedereen toegankelijke praktijk waar de patiënt altijd centraal staat. Ons enthousiaste en dynamische team van specialisten streeft ernaar om samen met u uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze Missie

Lichamelijke pijn en klachten kunnen uw dagelijkse leven aanzienlijk beperken, of het nu gaat om werk, sport of andere activiteiten. Bij Fysiotherapie Goldbergsingel begrijpen we hoe ingrijpend dit kan zijn en staan we klaar om u te helpen. Heeft u last van uw nek, schouders, rug of heeft u een sportblessure opgelopen? Schakel dan onze hulp in. Wij bieden alles onder één dak, zodat u verzekerd bent van de beste zorg.

Specialistische Zorg

Onze praktijk in Leek heeft diverse specialistische fysiotherapeuten in huis, waardoor we zorg van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze behandelingen voldoen aan strenge kwaliteitseisen, en u bent bij ons dan ook letterlijk in goede handen. Wij bieden onder andere:

  • Bekkenfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Haptotherapie
  • Dry needling
  • Shockwave therapie
  • Medical taping concept
  • Revalidatie en training
  • Stabiliteitstraining

Onze Werkwijze

Bij Fysiotherapie Goldbergsingel streven we naar het verbeteren van uw levenskwaliteit. Wij helpen u om van uw klachten af te komen met persoonlijke begeleiding, advies en uitgebreide uitleg. We maken gebruik van maximale behandeltijd om u zo goed mogelijk te helpen.

Tijdens de intake brengen wij uw klachten in kaart en stellen we gezamenlijk uw behandeldoel vast. Aan de hand van een persoonlijk behandelplan gaan we samen met u aan de slag. Ons doel is om u de beste zorg en begeleiding te bieden, zodat u weer optimaal kunt functioneren in uw dagelijks leven.

 

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier